Toimintaperiaate

Asuntosivut.fi palvelu on hakukone, joka etsii verkosta asuntojen myynti-ilmoituksia ja indeksoi ne tietokantaan. Palvelussa olevat ilmoitukset päivitetään säännöllisesti ja vanhentuneet ilmoitukset poistetaan palvelusta, kun ne alkuperäisessä lähteessä on poistettu.

Palvelun tarkoituksena on antaa tiivis tietopaketti myytävästä kohteesta ja auttaa asuntoa ostavaa löytämään eri myynti-ilmoitukset helposti. Täydelliset tiedot kohteesta löytyvät varsinaisessa kiinteistövälittäjän ilmoituksessa tai muusta palvelussa.

Palvelu ei vastaa mahdollisista virhetiedoista mitä ilmoituksissa voi esiintyä. Palvelussa olevat tekstit ja kuvat voivat olla suojattu tekijänoikeuksilla, joten varmista niiden käyttöoikeudet ennen niiden käyttöä varsinaisesta lähteestä.

Kohteen lisätiedot

Kohteesta on tarjolla kohteen asuinalueeseen liittyvää lisätietoa. Ne tarjoavat näkökulmaa asunnon ostoon.

Tilastollinen hinta-arvio

Kohteesta tarjotaan tilastoihin perustuva hinta-arvio, jos alueelta on tarpeeksi myyntitietoa tarjolla. Hinta-arvio on tarkempi tiheästi asutuilla alueilla kuin harvemmin asutuilla. Mitä enemmän kohteen ympäriltä on samantyyppisiä asuntokohteita myyty, sitä tarkempi hinta-arvio voidaan tarjota.

Hinta-arviolla voidaan arvioida kohteet hintapyynnin tasoa ja alueen yleistä hintatasoa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jokainen asunto on yksilö. Tarkan hinta-arvion saat paikalliselta kiinteistönvälittäjältä tai mahdolliset syyt yleisen hintapoikkeamaan itse asuntonäytöllä.

Hinta-arvio perustuu asuntojenhinnat.fi -palvelun algoritmiin.

Demografiset ja sosioekonomiset tiedot

Demografiset ja sosioekonomiset tiedot ovat lähtöisin Tilastokeskuksen avoimesta datasta. Se tarjoaa kohteen postinumeroalueen tunnusluvut ja kertoo asuuko alueella samankaltaisia ihmisiä kuin sinä.

Tätä tietoa voidaan käyttää alueen soveltuvuuden arvioimiseen.

Asuntoa ostavat

Löydä kaikki ilmoitukset yhdestä paikkaa

Löydät kaikki asuntojen myynti-ilmoitukset yhdestä paikkaa. Sinun ei tarvitse kahlata kaikkia eri kiinteistövälittäjien sivustoja tai muiden myynti-ilmoitus palveluiden tarjontaa läpi.

Palveluun listataan kaikki julkisesti ilmoitetut ja myyntävissä olevat asunnot. Palvelun käyttö on ilmaista.

Pystyt etsimään kohteita paikkakunnan, osoitteen, koon, hinnan, asuntotyypin ja huonemäärän mukaan. Jokaisesta ilmoituksesta on saatavilla kuva, asunnon perustiedot, linkki varsinaiseen ilmoitukseen kiinteistönvälittäjän sivulla, tilastollinen hinta-arvio ja alueellista tilastotietoa.

Kiinteistövälittäjät

Tuomme sinulle asiakkaita

Asuntosivut.fi palvelu etsii verkosta asuntojen myynti-ilmoituksia ja antaa asunto ostaville ihmisille kanavan etsiä ilmoituksia yhdestä paikkaa. Palvelu tuottaa asiakkaasi ilmoituksillesi näkyvyyttä ja näin tuo lisää ostajia ja kohteesta kiinnostuneita henkilöitä.

Jos yrityksesi ilmoitukset eivät vielä näy palvelussa, ota yhteyttä ja katsotaan miten yrityksesi ilmoitukset saadaan lisättyä mukaan palveluun.

Palvelu etsii automaattisesti ilmoituksia julkisesta verkosta teknisin keinoin. Jos palveluun tallentuu luvatonta tai tekijänoikeuksia rikkovaa sisältöä, niin ota yhteyttä niin tulokset poistetaan palvelusta mahdollisimman pian. Jos haluat oman ilmoituksesi poistettavan palvelusta, ota yhteyttä sivunlaidassa löytyvillä tiedoilla.