Yleistä

Näitä Reaktio Solutions Oy:n ("Yritys") palveluiden käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan asuntosivut.fi ("Palvelu") verkkopalveluun. Käyttämällä Palvelua sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassaolevia Käyttöehtoja.

Palvelu

Palvelu on ilmainen käyttää eikä sen käytöstä aiheudu kuluja sinulle. Palvelu varaa oikeuden muuttaa palvelun ominaisuuksia ja toimintaa haluamallaan tavalla.

Kaikki asuntoilmoitukseen liittyvä tieto voi olla tekijänoikeuksilla suojattu, joten niiden käyttämisestä Palvelu ei ota vastuuta. Kysy aina varsinaisesta lähteestä voiko sisältöä käyttää tai miten sen käyttö on säännelty.

Hakuvahti

Voit tilata uudet asuntoilmoitukset sähköpostiin rekisteröitymällä hakuvahdin tilaajaksi. Rekisteröitymällä hakuvahdin tilaajaksi, annat luvan Yrityksen lähettää sähköpostia liittyen hakuvahtiin määritetyn haun mukaisesti. Sinulla on oikeus lopettaa hakuvahdin tilaus milloin tahansa.

Rekisteröinnin yhteyssä annat myös luvan Yrityksen lähettää sinulle markkinointiviestejä palveluun liittyen. Yritys varaa oikeuden käyttää Asiakkaan luovuttamia yhteystietoja lain mahdollistamin tavoin itse.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Reaktio Solutions Oy, y-tunnus: 2805134-4 (“Yritys”)

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Ville Häkkinen, ville(at)reaktiosolutions.fi, Reaktio Solutions Oy

3. Rekisterin nimi

Asuntosivut -palvelun (”Palvelu”) hakuvahti- ja markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • Markkinointi
  • Palvelun tarjoaminen ja toteuttaminen
  • Tilastointi ja analysointi
  • Palvelun kehittäminen
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakkaan palveluun syöttämät muut tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään rekisteröidyltä itseltään Palvelun käytön yhteydessä.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille tahoille markkinointitarkoituksessa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmät ja niiden sisältämät henkilötiedot on suojattu teknisillä ja hyvien käytänteiden mukaisilla suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle henkilölle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolainmukaisesti oikeus tarkastaa rekisteröityä itseään koskevat rekisterinpitäjän järjestelmiin tallennetut tiedot, oikeus pyytää virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamista sekä oikeus pyytää henkilötietojen poistoa. Tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse kohdassa 2. mainittuun sähköpostiosoitteeseen.